After trying three flavors of refrigerator oatmeal (blueberry maple, pumpkin pie, and apple cinnamon), I’m even more in love with the stuff than I was when I first discovered it. My third experiment with the apple cinnamon variety is by far my favorite so far! Unsweetened applesauce and cinnamon are added to a base of oats, plain Greek yogurt, chia seeds, and almond milk). The applesauce makes this variety a lot thinner than the other two – and after some stealthy and somewhat confused observation I now get the question “Are you eating gruel again for breakfast??” from my boyfriend in the morning.
After much success with the original recipes, I decided to experiment with my own ingredients. I used the standard base with chocolate almond milk and added a tablespoon of PB2 powder and half of a banana (mashed).
WOW! Perfect consistency. The taste of peanut butter covers up that weird tang you sometimes get from chia seeds. I adore peanut butter, but I’m not a chocolate person. I tried this again with vanilla almond milk and it was much better. I next added PB2 to the applesauce variety (and omitted the cinnamon). All in all, this is a great breakfast any way you decide to make it.
Erst danach (wenn Sie eigentlich nur mehr Lust hätten, Ihre Füße hoch zulagern), beginnen Sie mit Ihrer
Lernarbeit.
Im Nordosten des Landes, nahe der Grenze zur Slowakei, sind die Temperaturen etwas niedriger als im Westen Tschechiens.
Diese Speisen sollten jedoch nur in Maßen genossen werden und somit nur einen geringen Anteil an der
Ernährung besitzen.
Sobald sich Ihr Organismus an den hohen Rohkostanteil Ihrer Ernährung gewöhnt hat, können Sie natürlich auch abends
Rohkost essen.
Durch sportliche Betätigung vor allem im Ausdauerbereich sind positive Auswirkungen auf den Blutdruck nachgewiesen und nicht zu verachten.